Jim Cloots

Accountmanager
j.cloots@fullavl.nl
+31 (0) 6 86 86 54 09

Mischa Woudenberg

Accountmanager
m.woudenberg@fullavl.nl
+31 (0) 6 46 22 24 61

Marijn Maas

Accountmanager
m.maas@fullavl.nl
+31 (0) 6 11 75 03 73

Hans Noijens

Accountmanager
h.noijens@fullavl.nl
+31 (0) 6 86 86 54 23

Max Lapien

Account Support
m.lapien@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Bastiaan van Dijk

Sales Support
b.vdijk@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Bart de Kok

Support Engineer
b.dkok@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Joep van Iersel

Sales Engineer
j.viersel@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Patrick Leijten

Directeur
p.leijten@fullavl.nl
+31 (0) 6 50 74 46 19

Henry Evers

Gepensioneerd
info@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Jouw foto hier?

Functie: Sales Support Coördinator
Werkverband: Fulltime
Geplaatst op: 12-06-2023

Mijn naam is Jim Cloots, Account Manager bij Full AVL Distribution.

Al op de middelbare school is mijn passie voor audiovisuele techniek ontstaan door in verschillende bandjes te spelen als gitarist. De stap naar de plek achter de mixer was vanuit daar dus snel gemaakt. In 2013 ben ik afgestudeerd als audiotechnicus en specialist theatertechniek waarna ik werkzaam ben geweest als technicus bij Theater De Kring in Roosendaal en later als AV technicus bij een grote system integrator. Ook zullen sommigen mij kennen vanuit mijn freelance werkzaamheden voor verschillende shows en producties.

Ik woon in het mooie Bergen op Zoom waar je mij in mijn vrije tijd zeker tegen kunt komen op de racefiets, met vrienden op het terras of in muzikale sferen met onze eigen Mom’s Kitchen Jazzband!

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met vakgenoten, heb je vragen, laat het gerust weten!

Hallo! Ik ben Mischa Woudenberg, of Mies voor mensen die me beter kennen. In 2014 begon ik mijn job als Account Manager bij Full AVL Distribution. Veel mensen zullen mij misschien ook kennen vanuit mijn vorige baan; Ik heb 14 jaar gewerkt in de grootste muziekwinkel van het zuiden (Conijn Muziek, Feedback, Keymusic).  In de vestiging Eindhoven was ik adviseur professioneel licht en accountmanager B2B. Mijn liefde voor het vak is met de “Papa lepel” ingegoten. Als klein menneke liep ik al mee met mijn vader die in Eindhoven het verhuurbedrijf TST had. Terwijl we door Europa tourden met bekende 70-ties bands is mijn liefde voor het vak geboren.

 

In Helmond woon ik samen met mijn vrouw en hond, onze 2 dochters hebben het huis al verlaten. Dus ik kan weer in alle rust mezelf verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen van lichttechniek en alles wat daarbij hoort. Om het gevoel van de praktijk te houden ben ik nog actief als vrijwillig theatertechnicus bij het Anna Theater in Helmond. Daar kan ik mijn creativiteit nog lekker zijn gang laten gaan.  Mocht je vragen hebben over licht dan bij je mij zeker op het goede adres.

Ik ben Marijn Maas, in 2016 ben ik aan de slag gegaan bij Full AVL. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen in de AV-industrie. Eerst bij een AV-verhuurbedrijf en daarna ruim 10 jaar bij Sennheiser waar ik enorm veel heb geleerd van microfoon- en draadloze techniek. Als Account Manager bij Full AVL, zorg ik ervoor dat onze klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Ik ben altijd erg betrokken bij de projecten die onze klanten realiseren en zorg ervoor dat het maximale resultaat wordt gehaald met onze producten. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Ook in de weekenden ben ik lekker druk. Als vader van 2 kinderen, liefhebber van muziek, theater én freelance DJ kan ik mijn tijd goed gevuld krijgen.

Mijn naam is Max Lapien en sinds 2009 ben ik actief in de audiovisuele techniek. Mijn fascinatie voor techniek begon toen ik op 12-jarige leeftijd begon met camerawerk bij de Lokale Omroep van Oisterwijk. Al snel werd ik betrokken bij grotere projecten, zoals de speelfilm Schaduwspel in 2013, waar ik als 1e cameraman assistent fungeerde. Daarnaast was ik vanaf het najaar van 2013 werkzaam als zender- en geluidstechnicus bij Theatergroep Trappaf, waar ik momenteel de functie van voorzitter bekleed.

In 2014 startte ik met de opleiding Podium & Evenemententechniek aan het SintLucas in Eindhoven, die ik in 2017 afrondde. Na mijn studie heb ik als AV-Technicus bij een verhuurbedrijf gewerkt en vervolgens ben ik in de afgelopen 2,5 jaar doorgegroeid naar de rol van Sales Support. Sinds april 2023 werk ik bij Full AVL als Account Support, waarbij ik mij voornamelijk richt op inkoop, orderverwerking en productondersteuning. Naast mijn werk bij Full AVL geniet ik graag van diverse pretparken en themaparken, maak ik foto’s en vind ik het heerlijk om af en toe van een lekker drankje te genieten.

Ik ben Bastiaan van Dijk, Sales Support bij FullAVL. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor licht en geluid. Ik ben opgegroeid in het licht- en geluidsverhuurbedrijf van mijn vader waar ik tot op de dag van vandaag nog regelmatig als licht operator werkzaam ben.

Ik heb een opleiding gevolgd tot ICT Systeem- en Netwerkbeheerder, ik heb dan ook 2 jaar voor een ICT-bedrijf gewerkt. Maar de liefde voor de AV-branche bleef altijd groter. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij FullAVL, waar ik mijn passie voor licht en geluid combineer met mijn kennis van systeem- en netwerkbeheer, om zo onze klanten te ondersteunen bij technische vraagstukken.
Naast mijn werk bij FullAVL, geniet ik van motorrijden, motorcross, gaming en natuurlijk leuke licht- en geluid verhuuractiviteiten.

Hallo, ik ben Bart de Kok. Ik ben Support Engineer bij Full AVL Distribution, waar ik mijn passie voor techniek en entertainment kan combineren door klanten te helpen bij het oplossen van technische vraagstukken. Voorheen was ik zzp’er in de elektrotechniek en had ik mijn eigen audiovisueel bedrijf. Ik heb altijd een passie gehad voor technologie en hoe deze ons leven kan verbeteren, en ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring te gebruiken om anderen te helpen bij het realiseren van hun visie.

In mijn vrije tijd geniet ik van een aantal verschillende hobby’s en interesses. Zo ben ik een echte BBQ-liefhebber en vind ik het heerlijk om te koken voor vrienden en familie. Ik houd van mooie auto’s en kan daar erg van genieten. Daarnaast ben ik ook een grote fan van de Efteling en ga daar graag naartoe met mijn gezin.

Ik ben een man die van goed gereedschap houdt en weet precies welk gereedschap ik nodig heb om een klus te klaren. Dit komt ook goed van pas in mijn werk bij Full AVL Distribution, waar ik vaak te maken heb met complexe technische vraagstukken en apparatuur. Kortom, ik ben een veelzijdig persoon die graag mijn passies combineert met mijn werk en vrije tijd. Ik houd van gezelligheid en lachen, en ik vind het geweldig om anderen te helpen bij het oplossen van technische vraagstukken en het realiseren van hun doelen en dromen.

Hey! Ik ben Peter Freling.

Ik begon mijn AV-avontuur als installatiemonteur bij Expert in Goirle waar ik audio- en videoproducten bij consumenten installeerde. Vandaaruit stroomde ik door naar een grote AV System-Integrator. Hier startte ik op de Servicedesk, later maakte ik de overstap naar het verkoopmagazijn waar ik 14 jaar lang te vinden was als logistiek medewerker. Ook bij Full AVL zorg ik voor het logistieke proces. Met zorg en aandacht worden pakketten en pallets gecontroleerd en veilig verpakt om ervoor te zorgen dat alle klanten onze producten onbeschadigd en keurig op tijd kunnen ontvangen.

Naast Full AVL vind je mij als vrijwilliger bij het Euregio Jeugdorkest (EJO). Ook hier verzorg ik de logistiek maar ben daar ook cameraman en video-editor. Ook ben ik een diehard gamer en ga graag naar lan-partys of nodig ik vrienden uit om te komen gamen. DJ-en doe ik al heel mijn leven waarin stevige trance en techno centraal staan, maar ook symfonische rock en metal vallen in de smaak.

Sinds 2002 ben ik tot in de kleine uurtjes bezig als cameraman en video-editor. Onder andere het vastleggen van theaterproducties vind ik erg leuk. Hier komen mijn interesses, passie en creativiteit echt samen. Een musical, bedrijfsfilm, videoclip of live-registratie. Ik vind het heerlijk om een puzzel op te lossen van beeldmateriaal en dat uit te werken tot een volwaardige film.

Ik ben Joep van Iersel. Na werkzaamheden bij een verhuurbedrijf in licht, geluid en podia ben ik een aantal jaren werkvoorbereider geweest in de elektrotechnische wereld.  Maar de wereld van licht en AV techniek bleef mij aantrekken waardoor ik uiteindelijk voor Full AVL koos waar ik nu alweer een tijd als sales engineer de meest uiteenlopende projecten van onze dealers ondersteun. Ik ben technisch breed georiënteerd, maar mijn specialisme zit echt op het digitale vlak, netwerk gerelateerde uitdagingen, stuurprotocollen en gebruikersinterfaces vind ik echt geweldig om aan te werken.

Techniek is mijn passie, naast mijn baan bij Full AVL vind ik het ook leuk om thuis gebruik te maken van de nieuwste snufjes en technologie die het leven makkelijker maken. Ik drink graag een lekker biertje samen met vrienden en geniet ervan om samen met mijn collega’s het weekend in te luiden op de vrijdag middag borrel, waar ik meestal als laatste weg ben. Kortom, ik hou van gezelligheid!

Ik ben Patrick Leijten, sinds mijn jonge jaren al geïnteresseerd in alles wat met licht- en geluidstechniek te maken heeft. Toen ik 14 jaar was had ik al mijn eerste bedrijfje, natuurlijk een drive-in show net zoals vele collega’s die ook in deze bedrijfstak zijn beland. Na een technische opleiding en enkele jaren te hebben gewerkt bij een AV-verhuurbedrijf en als installateur van audio- en verlichtingsproducten, ben ik ruim 9 jaar werkzaam geweest bij een AV-importeur. In 2008 ben ik Full AVL Distribution gestart, voor mij persoonlijk een spannende maar ook uitdagende stap. Nu, jaren later, heeft techniek nog steeds mijn interesse en ben ik nog steeds gepassioneerd betrokken bij mooie projecten. Ook productontwikkeling en innovatie houden mij bezig, veel van mijn ervaringen uit de markt deel ik dan ook met onze fabrikanten om nog mooiere producten te creëren voor deze prachtige sector.

Naast mijn geweldige baan ben ik vader van drie kinderen, bezoek graag pretparken, en hou ervan om muziek te luisteren thuis, in het theater of op kleinschalige festivals. Lekker eten en bijbehorende wijnen zorgen voor mijn bourgondische uitstraling die mij als rasechte Brabander niet misstaat.

Na ruim 15 jaar bij Full AVL werkzaam te zijn geweest, hebben we op vrijdag 3 november 2023 feestelijk afscheid genomen van Henry, en nu geniet hij van zijn welverdiend pensioen. Als man van het eerste uur was Henry betrokken bij de start van Full AVL en werd voor vele klanten een vaste waarde in de binnendienst. Als je naar Full AVL belde, kreeg je steevast het warme en vriendelijke stemgeluid van Henry te horen. Met zijn ultieme gevoel voor service en klantvriendelijkheid zorgde Henry voor het Full AVL DNA waar ons bedrijf vandaag de dag om geroemd wordt. We zijn Henry zeer dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij Full AVL en wensen hem alle goeds.

Wil je Henry nog een persoonlijke boodschap sturen? Dat kan uiteraard, we zullen zorgen dat deze nog bij Henry terechtkomen. Je kunt deze sturen naar info@fullavl.nl.

 

Word jij blij van het contact met klanten én ben jij graag eigenaar van dagelijkse in- en verkoopprocessen? Ben je daarnaast servicegericht en krijg jij er energie van om de klant optimaal te helpen? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie!

Als Sales Support Coördinator bij Full AVL ben jij de spil van ons bedrijf. Je bent eigenaar van de dagelijkse in- en verkoop processen en zorgt dat alles soepel verloopt. Daarnaast ben je een vraagbaak voor onze klanten en informeer je hen proactief over hun bestellingen. Jij bent een warme en vriendelijke persoonlijkheid en staat altijd met open armen klaar voor onze klanten en collega’s. Iedereen vertrouwt op jouw ordelijke aanpak en punctualiteit, waardoor alles op tijd geregeld is.

Wat jij bij ons gaat doen:

• Klanten telefonisch en per mail te woord staan om vragen te beantwoorden
• Het maken en bewaken van offertes en orders in ons ERP systeem (SAP)
• Het maken van inkooporders en het bewaken van levertijden
• Prijs- en artikelbeheer
• Collega’s ondersteunen en informeren
• Bewaken van interne processen en procedures

Waarom dit jouw nieuwe uitdaging is:

• Je beschikt over ruime ervaring als teamplayer in een vergelijkbare rol
• Klantgerichtheid zit in jouw DNA en je bouwt aan waardevolle relaties met onze klanten
• Je hebt affiniteit met techniek, of nog beter, met AV-techniek
• Je bent punctueel, georganiseerd en bewaakt interne processen goed
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
• Affiniteit met financiële administratie is een pre zodat je jouw collega’s te woord kunt staan bij vragen over facturen, betalingen of kostenposten

Dit zijn wij:

Full AVL bestaat uit een klein team van gepassioneerde mensen die iedere dag genieten van de mooie audiovisuele en verlichtingsprojecten die onze klanten realiseren. Met onze technische kennis en creativiteit ondersteunen we onze klanten aan de telefoon en op locatie. Door onze punctuele werkwijze zorgen we ervoor dat klanten krijgen wat ze verwachten en communiceren we altijd helder en transparant.

Wat wij jou te bieden hebben:

• Een tof team van gepassioneerde collega’s die samen met jou van werken een feestje maken
• Internationale leveranciers en beurzen die je ook mag bezoeken
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
• Een sociale werkgever mét aandacht voor jou
• Een goed salaris, passend bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden
• Een goede pensioensregeling
• Alle nodige tools om jouw baan zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Uiteraard een laptop, iPhone en een comfortabele werkplek met heerlijke koffie.
• Etentjes, borrels en feestjes; bij Full AVL grijpen we elke kans aan om iets te vieren.

Ben jij de topper die samen met jouw nieuwe collega’s ons bedrijf verder laat groeien. Houd je daarnaast van een gezellige informele werksfeer. Nodig jezelf dan uit om een kop koffie te komen drinken en meer te weten te komen over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Ik wil op de koffie komen!

Over Full AVL

FULL AVL, distributeur van professionele audio-, video- en verlichtingsapparatuur.

The technical force behind your projects

Met onze passie voor techniek en drive om samen te werken met andere professionals, zorgen we dat onze klanten prachtige projecten kunnen realiseren. We opereren als team in jouw schaduw, waardoor jij kunt schitteren op de voorgrond. Met onze kennis, advies en diensten kiezen installateurs en system integrators zorgeloos voor onze producten.

Audiovisual equipment for professionals

Wij leveren onze producten uitsluitend aan dealers en verhuurbedrijven. Als exclusief importeur van kwaliteitsmerken bieden we hoge betrouwbaarheid, efficiënte logistiek vanuit ons eigen magazijn en korte lijnen met fabrikanten. Hiermee bieden we jou als professional de hoogste zekerheid op tevreden klanten. Gaat er toch wat mis? Dan leveren wij service zonder discussie.

The spotlight is yours to take

Bij Full ALV staan mensen centraal, of het nu klanten, collega’s of leveranciers zijn. Wij hechten enorm aan een waardevolle relatie. Vanuit die gedachte kiezen wij altijd voor een eerlijk advies, transparante communicatie en betrouwbare producten. Samen met onze kennis van de markt draagt dat bij aan de jarenlange partnerschappen die we hebben met onze klanten en onze leveranciers.

Full AVL, inspiration meets technology

Mooie dingen maken! Dat is wat onze mensen willen. Daarbij is er ruimte voor kennis vergaren en kennis overdragen. Altijd op zoek naar technische oplossingen waarbij creatieve uitspattingen niet geschuwd worden. Zoek je een leverancier waarmee je jouw inspirerende ideeën om kunt zetten in technische oplossingen dan ben je bij FULL AVL aan het juiste adres.

Onze diensten

Systeemontwerp

Elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen, het samenstellen de producten die je gaat installeren is dan ook nooit een eenheidsworst. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden van onze merken en producten. Uiteraard denken we bij het ontwerpen van installaties proactief mee. Signaleren we zaken die mogelijk over het hoofd zijn gezien en anticiperen we op onvoorziene wensen, zodat de eindklant krijgt wat hij verwacht.

We kunnen onze ontwerpen voorzien van schema’s en tekeningen om jou een zorgeloze installatie van de geleverde materialen te laten realiseren. Wil je meer informatie of een systeem door ons laten ontwerpen, neem gerust contact op met onze specialisten.

Programmeren

Wij begrijpen als geen ander dat je als integrator niet van alle markten thuis kunt zijn. Het opleveren van een installatie die precies doet wat ervan verwacht wordt, is voor een belangrijk deel afhankelijk van de programmering van de apparatuur. Dit is weggelegd voor specialisten waar je niet altijd over kunt beschikken. Full AVL biedt daarom een programmeerservice. In opdracht van de installateur zorgen wij dat audio-, licht-, of videoapparatuur de verbluffende indruk maakt die de eindklant beloofd is.

Zelf specialist worden? Dat kan! Ga je frequent met onze producten aan de slag dan wil je natuurlijk zelf de nodige skills in huis hebben. We delen graag onze kennis en verzorgen trainingen om het programmeren van onze apparatuur te beheersen. Beginner, gevorderde of expert level. Wij leveren altijd maatwerk trainingen die aansluiten bij jou niveau.

Lichtontwerp

Het begint met passie, werk je bij Full AVL dan wil je mooie dingen maken! Bij onze lichtspecialisten begint dat bij het ontwerp van een lichtplan. Van presentatieruimte tot theater, en van een prachtige monumentale gevel tot een modern kunstwerk. Licht maakt het magisch. Van een eenvoudig armatuur advies tot volledig uitgewerkt plan, met ondersteunende grafische beelden om het toekomstige lichtbeeld inzichtelijk te maken, onze ontwerpers zijn helemaal thuis op het gebeid van theatrale en sfeervolle (gekleurde) verlichting.

Zoek je een lichtplan voor een kantoor met voldoende witte werkverlichting, dan zijn wij niet jouw partij, wij maken mooie dingen!

Onze merken

AVer

AVer is sinds januari 2008 een toonaangevende ontwikkelaar, en fabrikant, van visuele samenwerkingsoplossingen en onderwijstechnologie. Met een groot productportfolio, variërend van HD-videoconferentie-systemen en 4K PTZ camera’s tot documentcamera’s, hebben de producten van AVer een belangrijke invloed op de manier waarop we communiceren, presenteren en onderwijzen.

DTS Lighting

Verdeeld over drie locaties heeft DTS Lighting meer dan 12.000 vierkante meter fabricageruimte voor de productie van de meest geavanceerde verlichtingsproducten voor architectuur en entertainment toepassingen. Met een eigen Research & Development afdeling en nauwkeurig geselecteerde materialen en componenten worden armaturen ontwikkeld voor waanzinnige effecten of toepassingen in de zwaarste omstandigheden.

Ecler

Al meer dan 50 jaar is Ecler toonaangevend op het gebied van professionele audio-oplossingen. Ongetwijfeld heb je er al vaak van gehoord, of beter gezegd, naar geluisterd. Ecler audioproducten worden namelijk wereldwijd geïntegreerd in audiovisuele installaties. Al decennialang en in diverse branches. Van retail tot leisure, hospitality, health, sport, wellness en onderwijs. Vandaag de dag kun je Ecler ook zien als leverancier van complete audiovisuele oplossingen, met de video producten die ook onderdeel zijn van het portfolio van Ecler.

Lees meer >

ProLights

Prolights staat garant voor producten die uitblinken in kwaliteit en prestatie. De combinatie van een Italiaanse R&D afdeling en productielocaties verdeeld over de wereld zorgt voor producten die hun waarde bewijzen in de meest professionele toepassingen. Van entertainment tot musea en van studio tot architectuur. Het gamma van Prolights is zeer uitgebreid en vindt zijn weg naar vele sectoren.

Lees meer >

Visual Productions

Visual Productions maakt solid-state producten voor het aansturen van verlichting. Dit merk is vooruitstrevend en innovatief op het gebied van DMX, DALI en IP Netwerk systemen. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Een ongekend hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit is waar het merk om bekend staat. Je vindt hun producten dan ook in de bekendste pretparken, musea, architectuur en retailketens wereldwijd.

Onze mensen

Onze showcases

Wij leveren niet aan eindgebruikers en realiseren zelf geen projecten, maar we zijn niet minder trots op onze klanten die de mooiste projecten realiseren met onze producten. Vaak zijn we intensief betrokken geweest en leverde ons aandeel in de vorm van producten, ontwerp en programmering. We zijn trots op de samenwerking met onze klanten, maar zeker ook op bijzondere projecten die we door de jaren heen mochten toevoegen aan onze showcases.

Meer showcases