Jim Cloots

Accountmanager
j.cloots@fullavl.nl
+31 (0) 6 86 86 54 09

Mischa Woudenberg

Accountmanager
m.woudenberg@fullavl.nl
+31 (0) 6 46 22 24 61

Marijn Maas

Accountmanager
m.maas@fullavl.nl
+31 (0) 6 11 75 03 73

Henry Evers

Account Support
h.evers@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Bart de Kok

Support Engineer
b.dkok@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Joep van Iersel

Sales Engineer
j.viersel@fullavl.nl
+31 (0) 13 46 35 35 9

Patrick Leijten

Directeur
p.leijten@fullavl.nl
+31 (0) 6 50 74 46 19

Jouw foto hier?

Functie: Verkoop binnendienst
Werkverband: Fulltime
Geplaatst op: 29-08-2022

Jouw foto hier?

Functie: Sales support
Werkverband: Fulltime
Geplaatst op: 03-01-2022

Mijn naam is Jim Cloots, Account Manager bij Full AVL Distribution.

Al op de middelbare school is mijn passie voor audiovisuele techniek ontstaan door in verschillende bandjes te spelen als gitarist. De stap naar de plek achter de mixer was vanuit daar dus snel gemaakt. In 2013 ben ik afgestudeerd als audiotechnicus en specialist theatertechniek waarna ik werkzaam ben geweest als technicus bij Theater De Kring in Roosendaal en later als AV technicus bij een grote system integrator. Ook zullen sommigen mij kennen vanuit mijn freelance werkzaamheden voor verschillende shows en producties.

Ik woon in het mooie Bergen op Zoom waar je mij in mijn vrije tijd zeker tegen kunt komen op de racefiets, met vrienden op het terras of in muzikale sferen met onze eigen Mom’s Kitchen Jazzband!

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met vakgenoten, heb je vragen, laat het gerust weten!

Hallo! Ik ben Mischa Woudenberg, of Mies voor mensen die me beter kennen. In 2014 begon ik mijn job als Account Manager bij Full AVL Distribution. Veel mensen zullen mij misschien ook kennen vanuit mijn vorige baan; Ik heb 14 jaar gewerkt in de grootste muziekwinkel van het zuiden (Conijn Muziek, Feedback, Keymusic).  In de vestiging Eindhoven was ik adviseur professioneel licht en accountmanager B2B. Mijn liefde voor het vak is met de “Papa lepel” ingegoten. Als klein menneke liep ik al mee met mijn vader die in Eindhoven het verhuurbedrijf TST had. Terwijl we door Europa tourden met bekende 70-ties bands is mijn liefde voor het vak geboren.

 

In Helmond woon ik samen met mijn vrouw en hond, onze 2 dochters hebben het huis al verlaten. Dus ik kan weer in alle rust mezelf verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen van lichttechniek en alles wat daarbij hoort. Om het gevoel van de praktijk te houden ben ik nog actief als vrijwillig theatertechnicus bij het Anna Theater in Helmond. Daar kan ik mijn creativiteit nog lekker zijn gang laten gaan.  Mocht je vragen hebben over licht dan bij je mij zeker op het goede adres.

Ik ben Marijn Maas, in 2016 ben ik aan de slag gegaan bij Full AVL. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen in de AV-industrie. Eerst bij een AV-verhuurbedrijf en daarna ruim 10 jaar bij Sennheiser waar ik enorm veel heb geleerd van microfoon- en draadloze techniek. Als Account Manager bij Full AVL, zorg ik ervoor dat onze klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Ik ben altijd erg betrokken bij de projecten die onze klanten realiseren en zorg ervoor dat het maximale resultaat wordt gehaald met onze producten. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Ook in de weekenden ben ik lekker druk. Als vader van 2 kinderen, liefhebber van muziek, theater én freelance DJ kan ik mijn tijd goed gevuld krijgen.

Ik ben Henry Evers en werk al bijna 40 jaar in dit wereldje waarin ik me thuis voel. Eerst als monteur in de praktijk maar nu alweer jaren bij Full AVL op de binnendienst waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik hou van mijn werk, niet dat ik het mee naar bed neem, maar ik sta er graag mee op! Als account support ben ik dagelijks in contact met onze klanten die ik graag voorzie van een eerlijk en bruikbaar advies en verwerk ik de dagelijkse orders. In al die jaren heb ik niet alleen heel wat kennis op audiogebied vergaard, maar ook de techniek er omheen zien veranderen, zo worden tegenwoordig steeds meer kabels vervangen door draadloze verbindingen, maar één ding blijft vandaag de dag nog steeds overeind in de digitale audiowereld: 100 volt, dat is voor mij gesneden koek.

 

Thuis luister ik graag naar muziek, ik lees een beetje, en het oplossen van een cryptogram is voor mij echte ontspanning, net zoals hardlopen trouwens. Samen met mijn vrouw gaan we graag en regelmatig uit eten en op vakantie, maar de mooiste rode draad in mijn leven is ons gezin. We beleven veel plezier aan onze 3 kinderen en kleinkinderen die gelukkig allen bij ons ‘om de hoek’ wonen.

Ik ben Joep van Iersel. Na werkzaamheden bij een verhuurbedrijf in licht, geluid en podia ben ik een aantal jaren werkvoorbereider geweest in de elektrotechnische wereld.  Maar de wereld van licht en AV techniek bleef mij aantrekken waardoor ik uiteindelijk voor Full AVL koos waar ik nu alweer een tijd als sales engineer de meest uiteenlopende projecten van onze dealers ondersteun. Ik ben technisch breed georiënteerd, maar mijn specialisme zit echt op het digitale vlak, netwerk gerelateerde uitdagingen, stuurprotocollen en gebruikersinterfaces vind ik echt geweldig om aan te werken.

Techniek is mijn passie, naast mijn baan bij Full AVL vind ik het ook leuk om thuis gebruik te maken van de nieuwste snufjes en technologie die het leven makkelijker maken. Ik drink graag een lekker biertje samen met vrienden en geniet ervan om samen met mijn collega’s het weekend in te luiden op de vrijdag middag borrel, waar ik meestal als laatste weg ben. Kortom, ik hou van gezelligheid!

Ik ben Patrick Leijten, sinds mijn jonge jaren al geïnteresseerd in alles wat met licht- en geluidstechniek te maken heeft. Toen ik 14 jaar was had ik al mijn eerste bedrijfje, natuurlijk een drive-in show net zoals vele collega’s die ook in deze bedrijfstak zijn beland. Na een technische opleiding en enkele jaren te hebben gewerkt bij een AV-verhuurbedrijf en als installateur van audio- en verlichtingsproducten, ben ik ruim 9 jaar werkzaam geweest bij een AV-importeur. In 2008 ben ik Full AVL Distribution gestart, voor mij persoonlijk een spannende maar ook uitdagende stap. Nu, jaren later, heeft techniek nog steeds mijn interesse en ben ik nog steeds gepassioneerd betrokken bij mooie projecten. Ook productontwikkeling en innovatie houden mij bezig, veel van mijn ervaringen uit de markt deel ik dan ook met onze fabrikanten om nog mooiere producten te creëren voor deze prachtige sector.

Naast mijn geweldige baan ben ik vader van drie kinderen, bezoek graag pretparken, en hou ervan om muziek te luisteren thuis, in het theater of op kleinschalige festivals. Lekker eten en bijbehorende wijnen zorgen voor mijn bourgondische uitstraling die mij als rasechte Brabander niet misstaat.

Wil jij een leuke en afwisselende baan waarbij je dagelijks met AV en lichttechniek bezig kunt zijn? Lees dan snel verder.

Wij hebben passie voor verlichting en audiovisuele techniek

Full AVL is importeur van- en groothandel in professionele verlichtings- en audiovisuele apparatuur. Onze klanten zijn bedrijven die de mooiste projecten realiseren in sectoren zoals theater, evenementen, studio’s, horeca, themaparken, onderwijs en op vele andere plaatsen waar audio, video en verlichting kan bijdragen aan een geweldige beleving.

Voor uitbreiding van ons gezellige team zijn we op zoek naar een collega voor onze binnendienst die een uitgebreid en gevarieerd takenpakket invulling mag geven.

Jouw taken!

 • Je bent een vraagbaak voor onze klanten m.b.t. producten, offertes, orders en logistiek.
 • Offertes uitwerken op basis van klantwensen of technische ontwerpen die je eventueel zelf maakt.
 • Ondersteuning bieden aan onze accountmanagers d.m.v. product-demonstraties en trainingen in onze showroom
 • Product-ondersteuning, zowel telefonisch, via teamviewer als op locatie.
 • Up-to-date houden van product-informatie in ons dealerportaal.
 • Kun je iets wat wij kunnen gebruiken? Laat het ons weten! Dan is de kans groot dat het bij jouw nieuwe toffe functie gaat horen.

Bij Full AVL werk je in een klein team waar je zelf flexibel je werkzaamheden kunt indelen. Door de hoge mate van klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van ons bedrijf, staat de klant centraal en krijg je de verantwoordelijkheid om onze tevreden klanten nog blijer te maken met een 5 sterren service en ondersteuning.

Jouw skills?

 • Je bent net als wij dol op verlichting en audiovisuele apparatuur en maakt daarmee graag creatieve invullingen.
 • Je bent een teamspeler, klantvriendelijk en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Je bent communicatief, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst de basis van Engelse taal voor communicatie met onze internationale fabrikanten.
 • Je bent niet bang om ook technische vraagstukken op te pakken en onze klanten te adviseren en ondersteunen
 • We bieden ruimte aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen samen met ons team voor een gezellige en informele werksfeer waar we elke kans aangrijpen om van werken een feestje te maken.

We bieden ruimte aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen samen met ons team voor een gezellige en informele werksfeer waar we elke kans aangrijpen om van werken een feestje te maken.

Jouw reactie

Meteen solliciteren? Interesse of vragen? Stuur dan je CV of vragen via onderstaande knop.

Reageer

Jij bent een warme en vriendelijke persoonlijkheid. Je staat met open armen als klanten of collega’s met vragen naar je toe komen. Iedereen vertrouwt jou, want jouw ordelijke aanpak zorgt ervoor dat alles op tijd geregeld is. Dan pas jij precies op de heerlijke luxe bureaustoel die hier voor je klaarstaat!

Jij bent de spil van het bedrijf

Full AVL is distributeur van licht- en audiovisuele apparatuur, waar de klant altijd centraal staat. Ter uitbreiding van ons team zoeken we naar een toffe collega die klantvriendelijk en punctueel is. Op de centrale positie binnen ons bedrijf voel jij je thuis als een spin in het web en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat onze klanten hun bestellingen op het gewenste moment ontvangen. Daarnaast ben je een vraagbaken voor de klant en informeert proactief, zodat ze altijd op de hoogte van hun bestellingen zijn. Als eerste aanspreekpunt ben je natuurlijk vriendelijk, behulpzaam en bouw je een relatie met onze vaste klanten op.

Wat jij bij ons gaat doen:

 • Klanten telefonisch en per mail te woord staan om (technische) vragen te beantwoorden
 • Het maken van offertes en orders in ons ERP systeem (SAP)
 • Het maken van inkooporders en het bewaken van levertijden
 • Artikelbeheer in ons dealerportal
 • Accountmanagers ondersteunen bij hun verkoopactiviteiten

Waarom dit jouw nieuwe uitdaging is:

 • Je bent een teamplayer, behulpzaam en natuurlijk ook gezellig
 • Klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met techniek, of nog beter, met AV-techniek
 • Punctueel en georganiseerd
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Basis beheersing van Engelse taal in woord en geschrift

Dit zijn wij:

Full AVL bestaat uit een klein team van gepassioneerde mensen die iedere dag genieten van de mooie audiovisuele en verlichtingsprojecten die onze klanten realiseren. Met onze technische kennis en creativiteit ondersteunen we onze klanten aan de telefoon en op locatie. Door onze punctuele werkwijze zorgen we ervoor dat klanten krijgen wat ze verwachten en communiceren we altijd helder en transparant.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een tof team die samen met jou van werken een feestje maakt.
 • Internationale leveranciers en beurzen die je ook mag bezoeken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
 • Een sociale werkgever mét aandacht voor jou.
 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden.
 • Een goede pensioensregeling

Alle nodige tools om jouw baan zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Uiteraard een laptop, iPhone en een comfortabele werkplek met heerlijke koffie.

Etentjes, borrels en feestjes; bij Full AVL grijpen we elke kans aan om iets te vieren.

Ben jij de topper die energie krijgt van klanten en collega’s van dienst zijn in een gevarieerde en verantwoordelijke baan. Houd je daarnaast van een gezellige informele werksfeer waar voldoende ruimte is om met je collega’s plezier te maken? Nodig jezelf dan uit om een kop koffie te komen drinken en meer te weten te komen over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Reageren

Over Full AVL

FULL AVL, distributeur van professionele audio-, video- en verlichtingsapparatuur.

The technical force behind your projects

Met onze passie voor techniek en drive om samen te werken met andere professionals, zorgen we dat onze klanten prachtige projecten kunnen realiseren. We opereren als team in jouw schaduw, waardoor jij kunt schitteren op de voorgrond. Met onze kennis, advies en diensten kiezen installateurs en system integrators zorgeloos voor onze producten.

Audiovisual equipment for professionals

Wij leveren onze producten uitsluitend aan dealers en verhuurbedrijven. Als exclusief importeur van kwaliteitsmerken bieden we hoge betrouwbaarheid, efficiënte logistiek vanuit ons eigen magazijn en korte lijnen met fabrikanten. Hiermee bieden we jou als professional de hoogste zekerheid op tevreden klanten. Gaat er toch wat mis? Dan leveren wij service zonder discussie.

The spotlight is yours to take

Bij Full ALV staan mensen centraal, of het nu klanten, collega’s of leveranciers zijn. Wij hechten enorm aan een waardevolle relatie. Vanuit die gedachte kiezen wij altijd voor een eerlijk advies, transparante communicatie en betrouwbare producten. Samen met onze kennis van de markt draagt dat bij aan de jarenlange partnerschappen die we hebben met onze klanten en onze leveranciers.

Full AVL, inspiration meets technology

Mooie dingen maken! Dat is wat onze mensen willen. Daarbij is er ruimte voor kennis vergaren en kennis overdragen. Altijd op zoek naar technische oplossingen waarbij creatieve uitspattingen niet geschuwd worden. Zoek je een leverancier waarmee je jouw inspirerende ideeën om kunt zetten in technische oplossingen dan ben je bij FULL AVL aan het juiste adres.

Onze diensten

Systeemontwerp

Elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen, het samenstellen de producten die je gaat installeren is dan ook nooit een eenheidsworst. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden van onze merken en producten. Uiteraard denken we bij het ontwerpen van installaties proactief mee. Signaleren we zaken die mogelijk over het hoofd zijn gezien en anticiperen we op onvoorziene wensen, zodat de eindklant krijgt wat hij verwacht.

We kunnen onze ontwerpen voorzien van schema’s en tekeningen om jou een zorgeloze installatie van de geleverde materialen te laten realiseren. Wil je meer informatie of een systeem door ons laten ontwerpen, neem gerust contact op met onze specialisten.

Programmeren

Wij begrijpen als geen ander dat je als integrator niet van alle markten thuis kunt zijn. Het opleveren van een installatie die precies doet wat ervan verwacht wordt, is voor een belangrijk deel afhankelijk van de programmering van de apparatuur. Dit is weggelegd voor specialisten waar je niet altijd over kunt beschikken. Full AVL biedt daarom een programmeerservice. In opdracht van de installateur zorgen wij dat audio-, licht-, of videoapparatuur de verbluffende indruk maakt die de eindklant beloofd is.

Zelf specialist worden? Dat kan! Ga je frequent met onze producten aan de slag dan wil je natuurlijk zelf de nodige skills in huis hebben. We delen graag onze kennis en verzorgen trainingen om het programmeren van onze apparatuur te beheersen. Beginner, gevorderde of expert level. Wij leveren altijd maatwerk trainingen die aansluiten bij jou niveau.

Lichtontwerp

Het begint met passie, werk je bij Full AVL dan wil je mooie dingen maken! Bij onze lichtspecialisten begint dat bij het ontwerp van een lichtplan. Van presentatieruimte tot theater, en van een prachtige monumentale gevel tot een modern kunstwerk. Licht maakt het magisch. Van een eenvoudig armatuur advies tot volledig uitgewerkt plan, met ondersteunende grafische beelden om het toekomstige lichtbeeld inzichtelijk te maken, onze ontwerpers zijn helemaal thuis op het gebeid van theatrale en sfeervolle (gekleurde) verlichting.

Zoek je een lichtplan voor een kantoor met voldoende witte werkverlichting, dan zijn wij niet jouw partij, wij maken mooie dingen!

Onze merken

AVer

AVer is sinds januari 2008 een toonaangevende ontwikkelaar, en fabrikant, van visuele samenwerkingsoplossingen en onderwijstechnologie. Met een groot productportfolio, variërend van HD-videoconferentie-systemen en 4K PTZ camera’s tot documentcamera’s, hebben de producten van AVer een belangrijke invloed op de manier waarop we communiceren, presenteren en onderwijzen.

DTS Lighting

Verdeeld over drie locaties heeft DTS Lighting meer dan 12.000 vierkante meter fabricageruimte voor de productie van de meest geavanceerde verlichtingsproducten voor architectuur en entertainment toepassingen. Met een eigen Research & Development afdeling en nauwkeurig geselecteerde materialen en componenten worden armaturen ontwikkeld voor waanzinnige effecten of toepassingen in de zwaarste omstandigheden.

Ecler

Al meer dan 50 jaar is Ecler toonaangevend op het gebied van professionele audio-oplossingen. Ongetwijfeld heb je er al vaak van gehoord, of beter gezegd, naar geluisterd. Ecler audioproducten worden namelijk wereldwijd geïntegreerd in audiovisuele installaties. Al decennialang en in diverse branches. Van retail tot leisure, hospitality, health, sport, wellness en onderwijs. Vandaag de dag kun je Ecler ook zien als leverancier van complete audiovisuele oplossingen, met de video producten die ook onderdeel zijn van het portfolio van Ecler.

ProLights

Prolights staat garant voor producten die uitblinken in kwaliteit en prestatie. De combinatie van een Italiaanse R&D afdeling en productielocaties verdeeld over de wereld zorgt voor producten die hun waarde bewijzen in de meest professionele toepassingen. Van entertainment tot musea en van studio tot architectuur. Het gamma van Prolights is zeer uitgebreid en vindt zijn weg naar vele sectoren.

Visual Productions

Visual Productions maakt solid-state producten voor het aansturen van verlichting. Dit merk is vooruitstrevend en innovatief op het gebied van DMX, DALI en IP Netwerk systemen. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Een ongekend hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit is waar het merk om bekend staat. Je vindt hun producten dan ook in de bekendste pretparken, musea, architectuur en retailketens wereldwijd.

>

Onze mensen

Onze showcases

Onze klanten realiseren de mooiste projecten. Vaak zijn we intensief betrokken geweest en leverde ons aandeel in de vorm van producten, ontwerp en programmering. Daar zijn we uiteraard trots op. Trots op de samenwerking met onze klanten maar zeker ook op bijzondere projecten die we door de jaren heen mochten toevoegen aan onze showcases.

Meer showcases